U Srbiji "kukaju" što Rade Krunić igra za Bosnu i Hercegovinu!

Sjajni veznjak Milana

U Srbiji "kukaju" što Rade Krunić igra za Bosnu i Hercegovinu!

A. Čaušević

Rade Krunić je bio među najboljim bh. reprezentativcima tokom martovskog okupljanja, veznjak Milana se posebno istakao u dresu protiv Francuske. 

Krunić je rođen u Foči, istoku Bosne i Hercegovine, i dres našeg nacionalnog tima nosi od 2016. godine. Do sada je upisao 20 nastupa.

Čini se da je pojedinim medijima u Srbiji nije pravo što čovjek rođen u Bosni i Hercegovini nastupa za selekciju zemlje u kojoj rođen.

Tako je Telegraf objavio članak s naslovom: "Idealnih 11 od igrača koji su umesto Srbije izabrali drugu reprezentaciju: Da li su jači od Orlova?"

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Od igrača koji su nastupali za reprezentaciju BiH, a za njim žale u Srbiji nalazi se i Banjalučanin Ognjen Vranješ koji se u međuvremenu oprostio od dresa Zmajeva.

U ekipi su još Borjan (Kanada), Marušić, Ivanić Stojković i Đurđević (Crna Gora), Krkić (Španija), Marin (Njemačka) te Dragović i Arnautović (Austrija).

Top Komentari

Bosna i Hercegovina takodje kuka sto im mnogi igraci igraju za Hrvatsku i Srbiju, kada nebi nijedan igrac iz Bosne igrao za Hrvatsku ili Srbiju, Bosna bi imala repreznetaciju medju 20 najboljih nacionalni selekcija na FIFA listi.
20 3
damir83
Ko **** Srbiju i šta oni kukaju.
14 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi