Nainggolan u centru nezapamćenog skandala: Niko ne može da vjeruje da je ovo uradio

Neviđeno u jačim ligama

Nainggolan u centru nezapamćenog skandala: Niko ne može da vjeruje da je ovo uradio

E. Ganibegović

Belgijski fudbaler Radja Nainggolan našao se u centru novog skandala.

Naime, u subotu je Standard Liege našeg Gojka Cimirota s 3:0 savladao njegov Royal Antwerp, a uoči ove utakmice Nainggolan je učinio nešto što se još nije vidjelo u profesionalnom fudbalu, bar ne na ovom nivou.

Bivši reprezentativac Belgije na klupi za rezervne igrače počeo je pušiti električnu cigaretu.

On je isključen početkom drugog poluvremena, no na kraju utakmice trener Ronny Deila i uprava kluba odlučili su ga suspendovati na neodređeno vrijeme, piše Corriere dello Sport.

Ubrzo nakon što je saznao za odluku kluba, Radja Nainggolan iznio je svoje isprike.

Oglasi

"Jako mi je žao zbog onoga što sam učinio. Shvatam da je to pogrešno u svakom pogledu, ali u tom trenutku nisam o tome razmišljao. Klub je donio odluku koju moram prihvatiti, iako mi se čini malo oštra. Pokušat ću nastaviti doprinositi na ovaj ili onaj način", napisao je Radja Nainggolan na Instagramu.

Inače, prije samo osam dana Nainggolan je bio u središtu još jednog skandala kada je završio iza rešetaka.

Potražite više informacija na temu Jupiler league:

Nainggolan je prije nekoliko mjeseci ostao bez dozvole zbog brojnih prekršaja koje je napravio. Vozačka mu je poništena, a on se nije pojavio na ispitu kako bi je vratio.

Nekadašnji reprezentativac Belgije je ispitan na mjestu događaja. Automobil mu je oduzet, a on je uhapšen.

Top Komentari

Noname992
Boli ga tuki
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi