Radja Nainggolan "odgovorio" Pogbi i Ronaldu i postao hit na internetu

Brojna pića

Radja Nainggolan "odgovorio" Pogbi i Ronaldu i postao hit na internetu

Edmir Škorić

Bivši belgijski reprezentativac Radja Nainggolan našalio se na račun Cristiana Ronalda i Paula Pogbe.

Ronaldo je na press konferenciji prije utakmice Portugala i Mađarske uklonio dvije boce Coca-Cole, te je novinarima i navijačima poručio da piju vodu. Zbog tog poteza bi Portugalac mogao da bude kažnjen, a navodno je Coca-Cola u nekoliko sati zabilježila pad prodaje ovog pića zahvaljujući "reklami" zvijezde Juventusa.

Što se Pogbe tiče, on je nakon utakmice Francuska - Njemačka (1:0) u utorak navečer uradio nešto slično, s tim da je maknuo bocu Heinekena i jasno poručio da alkohol ne treba da se konzumira. To i ne čudi s obzirom da je Pogba musliman, a u islamu je zabranjen alkohol.

Iskusni veznjak Cagliarija odlučio se našaliti, pa je na Instagramu objavio fotomontažu na kojoj sjedi na press konferenciji za novinare na Euru 2020, a ispred njega je mnoštvo boca raznog alkoholnog i drugog pića.

Prije tri godine Nainggolan je objavio video na kojem puši i pije u novogodišnjoj noći, a njegov tadašnji klub Roma ga je odmah kaznio.

Potražite više informacija na temu EURO 2020:

Iskusni veznjak je pod ugovorom s Interom, ali Cagliari pokušava da ga potpiše na stalnoj osnovi. Na Sardiniji je već dvije sezone kao posuđen igrač Nerazzurra.

Top Komentari

realno_govoreci
Ma sta ocekivati,pa pogledaj na sta lici
12 0
Malmi_Suomi
Zato si i završio kako si završio konzumirajuci ta pića. Svi oni drugi su na Euru a ti " foto šopiraj " se kao da si na Euru. Pogba i Ronaldo su tu s razlogom a i ti si tu gdje jesi zbog istih tih što si poslagao ispred sebe. Nekada " dobri Radja ".
9 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi