Radja Nainggolan napustio Inter i već predstavljen u novom klubu

Povratak na Sardiniju

Radja Nainggolan napustio Inter i već predstavljen u novom klubu · Zvanično

E. Čaušević

Radja Nainggolan se ponovo nije uspio izboriti za mjesto u ekipi Intera, te je odlučio ponovo da napusti Meazzu.

Belgijanac je prošlu sezonu igrao u Cagliariju na posudbi, ali se ljetos vratio u Inter. No, u dosadašnjem dijelu sezone odigrao je svega pet utakmica i na terenu je proveo samo 45 minuta.

Zbog toga je iskusni 32-godišnji veznjak odlučio da je ponovo vrijeme da napusti Inter i potraži novi klub.

Iako se povezivao sa Sassuolom na kraju je Nainggolan odlučio da se vrati u Cagliari, a klub sa Sardinije je prije nekoliko trenutaka potvrdio da je Radja stigao na posudbu do kraja sezone.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti