"Radja Nainggolan želi da se vrati, to je njegov san"

Opet u Romi?

"Radja Nainggolan želi da se vrati, to je njegov san"

Edmir Škorić

Bivši vlasnik Cagliarija Massimo Cellino vjeruje da je Radji Nainggolanu suđeno da se vrati u Romu.

Cellino je 2010. godine iz Piacenze dovoe Nainggolana u Cagliari, a Belgijanac se nedavno vratio u Sardiniju nakon što je prethodno igrao u Romi i Interu. Cellino tvrdi da je igračev san povratak u Rim.

"Teško je Radju ne voljeti. Posljednji put kad smo se sreli, čvrsto me zagrlio i ja mislim da će se vratiti u Romu. To je njegov san, a on je čovjek koji je u stanju da vam sve da", rekao je Cellino.

Nainggolan je postigao 33 gola u 203 utakmice za Rimljane prije nego što je u ljeto 2018. godine dovršio stalni prelazak u Inter.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Još uvijek je igrač Intera na posudbi u Cagliariju i njegova budućnost je neizvjesna. Moguće je da se vrati u Inter, ali teško da će ga Neroazzurri zadržati u svojim redovima naredne sezone.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi