Radja Nainggolan se vraća na veliku scenu

Inter ga neće pustiti da ode

Radja Nainggolan se vraća na veliku scenu

E. Škorić

Iskusni belgijski nogometaš Radja Nainggolan navodno se vraća u Inter.

Nainggolana je Inter kupio od Rome za 38 miliona plus Nicolo Zaniolo u ljeto 2018. godine, ali ga je samo godinu dana kasnije poslao na posudbu u Cagliari.

"Dovođenje u Nainggolan bilo je izvan uobičajenih planova, jer smo ga smatrali igračem koji zaustavlja šou, a koji bi mogao pomoći u podizanju opće razine momčadi", rekao je za Sky Sport Italia sportski direktor Cagliarija Marcello Carli.

"Nema smisla razgovarati o tome hoće li Radja biti s Cagliarijem sljedeće sezone, jer on još ima dvije godine u ugovoru s Interom i nije na nama da odlučujemo", poručio je Carli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U međuvremenu, u Italiji postoje brojna izvješća koja kaž kako je Interov trener je Antonio Conte spreman pružiti Nainggolanu još jednu priliku.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi