Inter ima novi plan za Nainggolana

Želi ga uključiti u jednu trampu

Inter ima novi plan za Nainggolana

Ako je vjerovati onome što piše Calciomercato, Inter je smislio novi plan za Radju Nainggolana.

Radi se o igraču koji se trenutno nalazi na posudbi u Cagliariju, a obzirom da ta ekipa nema novca da otkupoii njegov ugovor čini se kako će se on vratiti u Milano.

Ipak, na Giuzeppe Meazza stadionu za njega nema mjesta jer tako kaže trener Antonio Conte i mnogo se piše o tome šta će Inter uraditi s njim.

Pomenuti izvor prenosi kako je najnovija ideja da se on proslijedi Fiorentini kao dio sporazuma u kojem bi u suprotnom pravcu stigao Federico Chiesa.

Inter je odavno zainteresovan za prvu zvijezdu tima iz Firence dok je Fiorentina zainteresovana za Nainggolana. Zato Nerazzurri imaju namjeru ponuditi Fiorentini Belgijanca i novac kako bi zauzvrat dobili ono što žele.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, Fiorentina svoju zvijezdu cijeni 45 miliona eura dok se Nainggolan procjenjuje na 20. Dakle, u slučaju da Viola pristane na ovakvu trampu onda bi Inter vjerovatno uz nekadašnjeg vezistu Rome dodao i 25 miliona evropskih novčanica.

Za kraj samo spomenimo da Nainggolan ima neke potpuno druge planove pa je prije nekoliko dana preko Instagram livea poručio kako ne bi imao ništa protiv povratka u Romu. Ipak, čini se kako se on i Roma u ovoj situaciji najmanje pitaju...

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi