Sjajni Haskić u najboljem timu sezone u Srbiji
Foto: Starsport©

Eksplodirao u Radničkom

Sjajni Haskić u najboljem timu sezone u Srbiji

Bh. internacionalac Nermin Haskić otkrovljenje je sezone u Srbiji.

Nekadašnji napadač Sarajeva je u Radnički stigao na početku sezone nakon ne baš najbolje sezone u Ružomberoku, no u niškom klubu je eksplodirao i sa 24 pogotka drži vodeću poziciju na listi strijelaca.

Sjajne Haskićeve partije očekivano nisu prošle nezapaženo. Osim što se sve češće dovodi u vezu s reprezentacijom BiH, ali i pojedinim klubovima iz inostranstva, naš napadač je našao mjesto i u idealnom timu sezone Super lige Srbije. 

Iako se svečanost na kojoj se trebaju proglasiti najbolji u ovoj sezoni tek treba održati, Sportski žurnal već je objavio ko se našao u idealnom timu i ko je izabran za najboljeg trenera.

U formaciji 4-4-2 Haskiću društvo u napadu pravi Mudrinski iz Čukaričkog, u veznom redu su Jovančić, Drinčić, Marin i El Fardu Ben, dok zadnju liniju čine Stojković, Pankov, Miletić i Bogosavac. Na golu je Borjan.

Priznanje za najboljeg trenera će otići u ruke Vladanu Milojeviću iz Crvene zvezde.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi