Nevjerovatna statistika: Igraju Premijer ligu BiH, a zabijaju skoro deset golova po utakmici

Dominacija je mala riječ

Nevjerovatna statistika: Igraju Premijer ligu BiH, a zabijaju skoro deset golova po utakmici

H. Zilić

Nevjerovatna statistika nam stiže sa fudbalskih terena u Bosni i Hercegovini.

Naime, fudbalerke Radnik Bumeranga iz Bijeljine nakon osam odigranih kola u kadetskoj Premijer ligi BiH imaju osam trijumfa, ali i nevjerovantu gol razliku od 76:2!

Dakle, semberijske "djevojčice" postižu skoro deset golova po utakmici.

U prošlom kolu svladale su Eminu sa 7:0, a prije toga su Drinu pobijedile sa nevjerovatnih 0:16, Lokomotivu sa 12:0, Fortunu sa 0:11, Iskru sa 12:0.

Najjači otpor im je pružila ekipa SFK 2000 koju su savladale sa 1:2 dok su od Širokog Brijega bile bolje sa 5:1 i upravo su SFK i Široki Brijeg dva tima koja su uspjela postići pogodak kadetskoj mašineriji iz Bijeljine.

Najbolji strijelac tima je Dragana Dimitrić sa 12 golova, a po 11 su postigle Irina Erkić i Tatjana Nikolić.

Promo

Top Komentari

Klicko
eee zive bila majkama svojim samo naprijed
3 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi