Radno u NK Zvijezda: Danas novi sastanak, sutra prozivka, stižu i pojačanja

Radna grupa za bolje dane kluba

Radno u NK Zvijezda: Danas novi sastanak, sutra prozivka, stižu i pojačanja

S. Mlaćo

Radno je u NK Zvijezda Gradačac. Iako se činilo da za Zvijezdu dolaze teški dani nakon kraja sezone, to se ipak neće desiti, čak naprotiv.

Nakon što je održan sastanak "radne grupe" sa gradonačelnikom Edisom Dervišagićem i potencijalnim članovima Upravnog odbora, danas će biti održan novi sastanak na kojem bi trebali biti prisutni i ostali kandidati za novi Upravni odbor Zvijezde.

Kada je igrački kadar u pitanju, prozivka prvog tima Zvijezde zakazana je sutra za 18 sati.

Igračka križaljka će biti jasnija već u narednim danima, a saznajemo da su blizu produženja saradnje Jazvin, Antić, Kurtalić, Šarkanović...

Očekuje se da će tim sa Banja Ilidže ubrzo dobiti i novog šefa struke. Spominju se respektabilna imena, a odluka će pasti vrlo brzo.

Istovremeno dok rade na organizaciji klub, u Gradačcu pregovaraju sa potencijalnim pojačanjima i prema dostupnim informacijama očekuje se da će Zvijezda biti mnogo kvalitetnija u odnosu na prošlu sezonu.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Jasno je da će za to biti potrebna i podrška navijača koji sa nestrpljenjem očekuju prozivku i prve treninge.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Jadnimi
Sva tri navijača daju podršku klubu
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi