'Radno vrijeme' sudijama u Bugojnu trajalo duže nego inače

Neredi nakon današnjeg meča

'Radno vrijeme' sudijama u Bugojnu trajalo duže nego inače

Edmir Škorić, foto: A. Balić

Derbi donjeg dijela tabele Prve lige FBiH danas su u Bugojnu odigrali Iskra i Igman iz Konjica (0:0). Pogodaka nije bilo, iako je publika mogla vidjeti otvoren meč, posebno u prvom poluvremenu.

Gosti su na kraju vrlo lako mogli doći do tri boda, ali golman Karavdić je spasio u par navrata svoj tim i ostavio nadu da će se u Bugojnu i naredne sezone igrati Prva liga Federacije.

Nakon meča domaći navijači su imali mnogo kritika na račun sudijske trojke Admira Musića (Sarajevo), te Mirze Čehaje (Goražde) i Edina Redžovića (Sarajevo), smatrajući da su isti poslani kako bi zaustavili njihov tim na putu do pobjede.

Musić, Čehaja i Redžović su tako i nakon kraja meča ostali na terenu Jaklića, sve dok su se nisu stekli minimalni uslovi da uđu u tunel te dođu do službenih prostorija. Ispraćeni su iz brojne uvrede, a sa tribina Jaklića su doletjeli razni predmeti...

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Top Komentari

Gari Garinča
Nogometna mafijo vidimo se uskoro.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi