Radonjić ekspresno pravi novi transfer?

Vjerovatno ide u Bundesligu

Radonjić ekspresno pravi novi transfer?

Srbijanski reprezentativac Nemanja Radonjić nije se dobro snašao u Marseilleu, koji je ljetos pojačao iz Crvene zvezde.

Iako je na Velodrome stigao kao veliko pojačanje, ovaj krilni napadač nije uspio opravdati taj epitet i češće je boravio na klupi, nego na terenu.

Francuski mediji pišu da se već bliži njegov kraj u Marseilleu, te da će Radonjić vjerovatno nastaviti karijeru u Njemačkoj.

Kako se navodi, za Radonjića je interes pokazao Stuttgart koji se ove sezone grčevito bori za opstanak u Bundesligi. Popularne Švabe su zainteresovane da dovedu Radonjića na posudbu do kraja sezone, uz opciju kupovine za otprilike osam miliona eura.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Pitanje je hoće li Marseille pristati na takvu ponudu za igrača kojeg je ljetos platio oko 12 miliona eura, ali sve su prilike da Radonjićeva budućnost nije na Velodromeu.

Nemanja Radonjić je za Marseille nastupio na samo pet utakmica ove sezone, a ni na jednom nije ostavio bitniji trag.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi