Radovi na stadionu NK Jedinstvo pri samom kraju: Ovo je veoma bitno za nas!

Kulenović zadovoljan

Radovi na stadionu NK Jedinstvo pri samom kraju: Ovo je veoma bitno za nas!

S. Mlaćo

Nogometaši Jedinstva prvi dio sezone u Prvoj ligi FBiH okončali su na trećem mjestu, a onda su za Bišćane nastali problemi. Momčad Vlade Jagodića počela je sa zimskim priprema par sedmica prije početka sezone, no i dalje drži sjajno četvrto mjesto.

Ekipa je osigurala opstanak, pa u Bihaću vrijedno rade na uređenje infrakstrukture, stadiona Pod Borićima. Svjesni su da ih čeka dosta posla, ali ide se korak po korak.

"Promijenjen je kompletan krov, a zatim ofarbana ograda oko stadiona, negdje oko 450 metara. Sada završamo svlačionice. To je projekat koji je finansirala Vlada Velike Britanije posredstvom Međunarodne organizacije za migrace (IOM). Izuzetno je značajan za nas", kazao je za SportSport.ba predsjednik NK Jedinstvo Aldin Kulenović.

"Sada imamo u planu umjetni teren. Projekat je poslan, pa vidjet ćemo", dodao je Kulenović.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

O ambicijama kluba kaže.

"Nama je cilj opstanak. Kasno smo krenuli u drugom dijelu, ali dobro je. Vlado Jagodić sa dječijim vrtićem ipak radi najbolje što može. I dalje nam je u planu uređenje infrastrukture. Uskoro će Jedinstvo imati akademiju, a sada su naše mlade nade, ačnije pjetlići, pozvani u Zagreb na turnir. Tamo će nastupati sa Dinamom, Željezničarom, Spartak Moskvom i drugim renomiranim timova", dodao je Kulenović na kraju razgovora za SportSport.ba.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ado_GTI7
Baš nešto i lijepo da se dešava.
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi