Radović i Franić optimisti pred Sutjesku

Radnik želi prolaz u Foči

Radović i Franić optimisti pred Sutjesku

S. Mlaćo

Premijerligaš Radnik iz Bijeljine u odbranu Kupa RS kreće iz Foče, gdje će odmjeriti snage protiv člana 1.lige RS momčadi Sutjeske.

Bijeljinci su svakako favoriti, ali to trebaju opravdati na zelenom terenu.

"Mi smo optimisti beuz obzira što igramo na gostujućem terenu. Imamo kvalitet koji je u ovom trenutku za razliku od Sutjeske daleko ispred, ali to moramo pokazati u ovoj utakmici. Neće biti lako, danas svi timovi igraju fudbal i svi žele dokazati, tako da moramo biti dovoljno pametni da pobjedimo Sutjesku i nastavimo da branimo trofej", rekao je član Radnika Slaviša Radović.

Domagoj Franić, također je optimističan prije utakmice u Foči.

Potražite više informacija na temu Kup BiH:

"Sve je u vezi sa nama kako želimo da idemo dalje. Činjenica je da smo daleko bolji od Sutjeske i iskreno se nadam da ćemo riješiti ovu utakmicu u našu korist bez velikih poteškoća. Doza opreza je uvijek tamo, ali mi vjerujemo u naš jak kolektiv i rezultat neće izostati", rekao je Franić.

Meč između Sutjeske i Radnika igra se sutra sa početkom u 17 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi