Trener Olimpika nakon Bosne

Radović: Ne gledamo to što i Sloga pobjeđuje, na nama je da igramo korektno do kraja

Endin Čaušević

Fudbaleri Olimpika danas su u gostima savladali visočku Bosnu sa 4:1 u okviru 28. kola Prve lige FBiH.

Ipak, gosti se nisu previše radovali jer je pobjedu upisala i prvoplasirana Sloga koja Vukovima bježi dva boda. Nakon meča trener Olimpika, Dragan Radović, kazao je za SportSport.ba da će njegov tim igrati korektno do samog kraja.

"Mislim da smo mi bili puno bolji, da igramo dosta bolje. Mi igramo dobro i pobjeđujemo, a sad što i Sloga Simin Han pobjeđuje, ne gledamo toliko na to. Na nama je da odigramo korektno i pokušamo dobiti utakmice do kraja", rekao je Radović.

Da li je šteta što dva kluba iz Prve lige FBiH ne idu u Premijer ligu jer sigurno da imaju kvaliteta za to?

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Tako je sigurno. Šta možemo kada nam je tako sve u fudbalu. Kao što vidite dosta stvari ne ide u prilog fudbalu, ali vrijeme će pokazati", zaključio je trener Olimpika.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi