3

Komentari (3)

Da li BH ima tajno oruzje da iznenadi Crnogorce, pa da sve te silne analize koje Crnogorci prave propadnu u vodu, mozda je nase tajno oruzje Bilbija, mada nikada nisam gledao igru Bilbije ali statistike kazu da je Bilbija u BH premijer ligi dobar, jedino me plasi to sto BH premier liga nije kvalitetna, ali ko zna mozda Bilbija iskoristi svoju sansu ukoliko bude igrao. Ako se je Besic vratio u pravu formu onda bi on mogao zapoceti tekmu od pocetka i naravno to bi nas radovalo.
789012455
Hajmo Bosnaaaa
user1639705257
Adame Marusicu haj ti u posrani Lazio pa tamo tu filozofiju prosipaj. Imate vi " mudo Marijanovo". CG je naša prijateljska zemlja i učinit će sve da Petev ( zvani KAKA) ostane na klupi. Hahahahaha
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.