Radulović: BiH je reprezentacija koju mnogo cijenimo, imaju igrače koji igraju u jakim klubovima

Selektor Crne Gore

Radulović: BiH je reprezentacija koju mnogo cijenimo, imaju igrače koji igraju u jakim klubovima

E. Škorić

U Podgorici će sutra od 20:45 sati biti odigran meč 3. kola grupe 3 B Lige nacija.

Crna Gora ugostit će Zmajeve na stadionu u Podgorici. Crnogorci u ovaj meč ulaze sa tri boda, dok Bosna i Hercegovina ima bod više, pošto je uz remi u Helsinkiju protiv Finske (1:1), uspjela da pobijedi Rumuniju u Zenici u utorak (1:0). Oba gola za naš nacionalni tim postigao je rezervista Smail Prevljak.

"BiH je reprezentacija koju mnogo cijenimo, koja u svom timu ima igrače koji igraju u jakim evropskim klubovima, predvođene Edinom Džekom i Miralemom Pjanićem. To je reprezentacija koja zaslužuje svaki respekt. Međutim, naš cilj je jasan - ponoviti borbenost, agresivnost i onaj odnos prema igri koji smo imali u posljednje dvije utakmice na svom terenu protiv Grčke i Rumunije i uz podršku navijača siguran sam da možemo da ostvarimo naš cilj", kazao je danas na press konferenciji selektor Crne Gore Miodrag Radulović.

Ističe da dobro poznaje sutrašnjeg rivala.

"Dobro se poznajemo, prije godinu dana igrali smo međusobni meč u Sarajevu. Nepredvidivi su kad je sastav tima u pitanju. Ne mogu da nas iznenade, ali imaju izbalansiranu ekipu i po dva igrača na svakoj poziciji. Pojedinačni kvalitet je iznad onog što pružaju kao ekipa. Ipak, najviše cijenimo sebe, igramo pred svojom publikom i imamo cilj, a to je pozitivan rezultat", kazao je Radulović, koji neće moći da računa na kapitena Stefana Savića.

Potražite više informacija na temu UEFA Liga nacija:

Kratko je sutrašnji meč najavio i nogometaš Lazija Adam Marušić.

"Danas cijeli dan imamo da radimo analizu protivnika. Znamo o kakvoj ekipi je riječ, imaju kvalitetne igrače. Ko uđe u meč motivisanije i bude imao veću želju, taj će pobijediti. Mi imamo jako lijepu budućnost, svi se nadamo nekom plasmanu na veliko takmičenje, to je nešto što nedostaje ovoj reprezentaciji, a mislim da nismo daleko od tog cilja", rekao je Marušić.

Top Komentari

user1639705257
Adame Marusicu haj ti u posrani Lazio pa tamo tu filozofiju prosipaj. Imate vi " mudo Marijanovo". CG je naša prijateljska zemlja i učinit će sve da Petev ( zvani KAKA) ostane na klupi. Hahahahaha
3 1
789012455
Hajmo Bosnaaaa
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi