Leao zbog bizarnog razloga dobio žuti, Pioli: Nikada prije nisam vidio nešto slično

Simulirao na sredni terena?

Leao zbog bizarnog razloga dobio žuti, Pioli: Nikada prije nisam vidio nešto slično

Edmir Škorić

Milan je sinoć savladao Torino s 2:0 i zadržat će čelo Serije A i nakon ovog kola.

Strijelac vodećeg gola bio je talentovani napadač Rafael Leao, no on će propustiti gostovanje kod Cagliarija za osam dana jer je - pazite sad - dobio žuti karton zbog simuliranja na sredini terena.

Neshvatljivo je da neko simulira udaljen 40-ak metara od gola, ali Maresca se nije libio izvaditi javnu opomenu, zbog koje Leao ne igra na Sardiniji.

"Moram da priznam da nikada prije nisam vidio da neko simulira na sredini terena i da zbog toga dobije žuti karton, šteta, falit će nam sigurno u idućem kolu", rekao je trener Rossonera Stefano Pioli.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Na pitanje da li je iznenađen partijom svog tima, budući da je nedostajalo ponovo dosta bitnih igrača, Pioli je rekao: "Ne, uopće nisam, vjerujem u ove momke i znam da mogu puno i da je ovo njihov nivo".

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sanska_Prangija
Simulirati mozes i van terena, ne znam kako vam se mili napisati ovakk glup tekst
1 3
nono
Što je najbitnije opče nije simuliro !!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi