7

Komentari (7)

prvenac
Ne znam šta je to falilo onom našem kruški iz Bordo/Malme al babo formiranog štopera šalje da se kali u drugoj engleskoj ligi
Ajax11
Momak je kiks igrać - nešto poput Upamecana kojeg Bayern već ima !
user1652028573
Upamecano je bolji od ovog lika.Juve jedva čeka da ga se rješi.
axel42
Čuj kvaziexperata? Vi bolje znate od menadžera Chelsea, Manchestera, Bayerna da li je ovaj momak dobar? Pa tip najtraženiji štoper na tržištu a vi ga kobajagi ocjenjujete!
Sindibad
Ovo na slici nije Pimienta.
user1652028573
De Light nije vrijedan tolikih para.To bi mogao biti Bracin veliki promašaj.
axel42
Kad pogledaš tržiste, onda shvatiš da i jeste toliko vrijedan. Momak ima 23 godine, tako da si rahat nekih 10ak godina što se tiče štopera. Jer i Hernandeza su platili 80 mil a i on u to vrijeme imao 22, 23 godine. Oni sve što rade, urade sa mnogo razmišljanja. Hernandez i De Light vrlo mladi štoperi plus Davies i ovi momci iz Ajaxa, dakle najmanje 10 godina se namirili što se odbrane tiče. Naravno negdje se i kiksa, ali ko nekiksa? Uglavnom po mom mišljenju pametno ulaganje u budućnost!
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.