Vruće ljeto na transfer pijaci donosi i transfer Raheema Sterlinga
Foto - EPA

Napušta City i odlazi u Arsenal?

Vruće ljeto na transfer pijaci donosi i transfer Raheema Sterlinga

M. Šljivak

Erling Haaland postat će novi fudbaler Manchester Cityja, a društvo u ofanzivnom dijelu tima s Etihada po svemu sudeći mu neće praviti Raheem Sterling.

Prema informacijama Telegrapha, 27-godišnji krilni napadač mogao bi napustiti City u ljetnom prelaznom roku, a njegov novi klub trebao postati Arsenal.

Topnici će pokušati da iskoriste činjenicu da Sterling ulazi u posljednju godinu ugovora s Građanima. Mikel Arteta ga želi u svojim redovima, a s obzirom na to da ima dobre odnose s fudbalerom, neće ga biti teško nagovoriti da dođe u London.

Sterlinga, prema Telegraphu, Arteta vidi glavnim napadačkim licem Topnika od naredne sezone i bit će interesantno vidjeti hoće li do transfera na kraju i doći.

Pojava ovog krilnog fudbalera na tržištu sigurno će zainteresovati mnoge klubove. Za sada je Arsenal najkonkretniji i najbliži da postane novi dom ovom 27-godišnjaku.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Raheem Sterling je član Cityja od 2015. godine. Stigao je iz Liverpoola za 44 miliona funti i postao je najskuplji engleski fudbaler svih vremena u tom trenutku.

Za tim iz Manchestera odigrao je 337 utakmica i postigao je 130 golova. Za sada je osvojio devet trofeja, među kojima su tri titule prvaka.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Goran86
Bolji je Lukas Vaskez od njega sada
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi