Sterling izdominirao objavom na Instagramu

Englez očigledno ima smisla za humor

Sterling izdominirao objavom na Instagramu

S. Grebović

Jučerašnjim porazom Manchester Uniteda od Leicestera (1:2) ekipa Manchester Cityja je i matematički obezbjedila novu titulu prvaka Engleske.

Građani tri kola prije kraja prvenstva imaju nedostižnih deset bodova prednosti u odnosu na prvog pratioca, odnosno svog gradskog rivala Manchester Uniteda.

City je tako stigao do treće titule u posljednje četiri sezone i sedme ukupno u svojoj historiji.

Nakon pomenute utakmice između Uniteda i Leicestera uslijedilo je veliko slavlje u plavom dijelu Manchestera. Zbog koronavirusa nije bilo pretjeranog okupljanja igrača i navijača ovog kluba, pa je većina od njih svoju sreću ispoljavala na društvenim mrežama.

Jednu od najoriginalnijih čestitki imao je Raheem Sterling koji je objavio fotografiju na svom Instagramu skupa sa CJ-om, popularnim likom iz igrice GTA San Andreas.

Opis nije dostupan

Potražite više informacija na temu Premier league:

Raheem Sterling je ove sezone u Premier ligi postigao deset pogodaka što ga čini drugim strijelcem tima budući da ima dva manje pogotka od fenomenalnog Gundogana.

Priliku za novi trofej Građani će imati 29. maja kada u finalu Lige prvaka snage budu odmjerili sa ekipom Chelseja.

Top Komentari

vedin
Nije peta titul već sedma
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi