Rahimić i njegovi izabranici bez izjava nakon poraza u Goraždu

Velež minimalno poražen

Rahimić i njegovi izabranici bez izjava nakon poraza u Goraždu

Samir Mlaćo

FK Velež je danas u Goraždu prekinuo nevjerovatnu seriju od 16 utakmica bez poraza u dosadašnjem dijelu ezone.

Islamagić je srušio Rođene koji sada imaju prednost od četiri boda u odnosu na Olimpik, a nakon meča u redovima aktuelnog lidera prvoligaškog karavana nisu imali razloga za zadovoljstvo, čak naprotiv.

Nakon meča trener gostujuće ekipe Ibro Rahimić i njegovi izabranici nezadovoljni rezultatom odbili su dati izjavu, ali i pružiti ruku domaćinima te čestitati na pobjedi.

Nije poznato šta je bio razlog nezadovoljstvo Rahimića koji je do sada uvijek bio veoma korektan prema medijima, ali očigledno da je ovaj neočekivani poraz mnogo zasmetao iskusnom stručnjaku.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Velež će nove bodove i povratak na pobjedniče staze tražiti u narednom kolu protiv Jedinstva, dok će u 19. kolu Rođeni u velikom derbiju na megdan Olimpiku.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

franjo25z
Federalaccccv....gorazde vas dere....sto niste VAR uveli..hahhahahahah.....cobani
6 14
che_guevara1
Podveležci i gačani...
0 8

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi