Rahimić: Protivnike zanima samo da nam uzmu dva boda, moramo biti duplo bolji za pobjedu
Rođeni su lider na tabeli, te za sada imaju osam pobjeda i tri remija. Sutra su veliki favorit na svom terenu protiv Bratstva

Velež dočekuje Bratstvo

Rahimić: Protivnike zanima samo da nam uzmu dva boda, moramo biti duplo bolji za pobjedu

S. Mlaćo

Mostarski Velež je u Orašju proteklog vikenda nastavio pobjedničku seriju. Rođeni su rezultatom 3:1 savladali Orašje, te sada imaju pet bodova prednosti u odnosu na Zvijezdu iz Gradačca.

Sutra će pred svojim navijačima ugostiti NK Bratstvo, s kojim su se Rođeni sastali ove sezone već u 2. kolu Kupa FBiH, te slavili 2:0.

U Mostaru vlada optimizam, te svi vjeruju u tri nova pobjeda.

"Svaka utakmica je teška, pogotovo kada igramo u Mostaru protiv ekipa koje se zatvore i koje interesuje samo da ne prime gol, te nam tako uzmu dva boda. Mi moramo biti svjesni da će ovo biti naporna sezona, a igrači moraju shvatiti da moraju biti duplo bolji od protivnika kako bi pobijedili", istakao je šef struke FK Velež Ibro Rahimić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Rahimić u ovom meču ne može računati na usluge Behrama, Vignatija i Biševca, a susret na stadionu Rođeni počinje u 14:30 sati.

Podsjetio, Velež je lider na tabeli sa 27 osvojenih bodova, dok je Bratstvo desetoplasirano sa 15 osvojenih bodova.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

damir bosnjak
ne moze nam niko nista jaci smo od ...... mostar u srcu velez do groba
22 1
Seva1956
Naprijed RODBINO !!!
14 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi