"Ti u hitnu ja u MUP"

Zanimljiva objava niželigaša

"Ti u hitnu ja u MUP"

E. Oštraković

Jučer su odigrane utakmice 1/16 finala kupa TK, a jedna od utakmica koja je privukla pažnju jeste susret koji su u Sapni odigrale ekipe Sapne i Rainaca.

Prolaz je ostvarila gostujuća ekipa i to nakon boljeg izvođenja penala, ali sama utakmica i rezultat su pali u drugi plan.

Naime, mnogo pažnje privukla je objava na zvaničnoj stranici NK Rainci, gdje stoji da je bivši igrač Sapne, Jusuf Alić, užasno dočekan od strane svog bivšeg kluba.

Saopštenje NK Rainci prenosimo u cjelosti.

"𝙏𝙄 𝙐 𝙃𝙄𝙏𝙉𝙐 𝙅𝘼 𝙐 𝙈𝙐𝙋"

Tako je danas dočekan naš Jusuf Alić BIVŠI IGRAČ Sapne, odnosno tako smo danas dočekani u Sapni.

Oglasi

Danas je naša ekipa u okviru 1/16 kupa TK igrala u Sapni (bolje da nije) i plasirala se dalje nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca.

Rezultat u regularnom dijelu je glasio 2-2. Smajkić i Kulašević su postigli golove. Smajkić raketom sa nekih 40 metara gol kakav se rijetko viđa na našim terenima.

Mirisalo je sve na jednu mirnu i "opuštenu" utakmicu sve dok sudija nije dao znak za početak utakmice. Bez 8-9 prvotimaca danas su nastupile i naše mlade snage, i imale su šta za vidjet u današnjih 90 minuta.

Od prve minute psovke i pogibeljni startovi kao da smo se vratili u prošli vijek. Alić je u par navrata spašavao živu glavu nakon kriminalnih startova igrača sa brojem 5 poznatiji u selu kao pedija.

Sa poukom u datim momentima "ti u hitnu ja u MUP"!! Ne ponovilo se i ne desilo se više ikome. Našim navijačima kojih je bilo nekoliko hvala na podršci koju nam konstantno pružaju.

Kasnije je i njima zaprijećeno da ne slave pobjedu, jer kao što je fizioterapeut dobacio da ih ne bi pokl'o. Na kraju je i policija morala intervenisat i smirivat strasti.

Potražite više informacija na temu Kantonalna liga TK:

Čestitke momci na zasluženom prolazu i velikoj hrabrosti. Povrijeđenim momcima brz oporavak", stoji u objavi NK Rainci.

Top Komentari

denimen9
Kako u Leotaru i Zrinjskom, tako i u nižim ligama čobani su treneri, terapeuti, i šta sve ne u klubu i onda imamo šta imamo. Čuj "Sapna" wahahahah.
0 3
SamoSiroki
Vidiš po terenu, ko su i što su.. Pretužno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi