Raiola izraio svoju želju, Donnarumma ima drugačije mišljenje?

Agent želi da proda svog klijenta

Raiola izraio svoju želju, Donnarumma ima drugačije mišljenje?

E. Škorić

Talentovani Milanov golman Gianluigi Donnarumma pruža nevjerovatne partije u posljednje vrijeme i sada se opet govori o njegovoj budućnosti.

Čitavo prošlo ljeto je trajala saga oko Donnarumme i Milana, a na kraju je 18-godišnjak ostao na San Siru i potpisao novi ugovor, no njegova gent Mino Raiola jedva čeka da ovaj promijeni klub.

"Gigo će birati i ako ostane u Milanu, poštovat ću to, ali po meni bi trebao da ode iz Milana", rekao je Raiola za RAI.

Donnarumma je odigrao preko 100 mečeva za Milan od kada je 2016. godine debitovao za ovaj klub, a uveliko se trenutno povezuje s Real Madridom i PSG-om.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Milan je u sjajnoj formi, Donnarumma jako rijetko prima golove, a u nedjelju protiv Intera u gradskom derbiju još jednom ima priliku da pokaže koliko je dobar. Jedno vrijeme je bio u svađi s navijačima i trpio je razne uvrede s tribina, ali sada je i to stvar prošlosti, no ako ode - definitivno će izgubiti njihovo povjerenje.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi