Raiola kipti od bijesa, a Balotelli potvrđuje: Sve je istina...
Foto - EPA

Mario traži svoja prava

Raiola kipti od bijesa, a Balotelli potvrđuje: Sve je istina...

M. Šljivak

Ekipa Brescie odlučila je da raskine ugovor s Marijom Balotellijem.

Kontroverzni napadač nije se pojavljivao na treninzima kluba. Nakon toga je odlučeno da se ugovor s njim raskine, a potom mu nije dozvoljen pristup klupskim prostorijama.

Pravu paljbu je po ekipi Brescije osuo njegov menadžer Mino Raiola. Bijesan je zbog onog što je učinjeno njegovom klijentu.

"Ponašaju se diskriminirajuće prema Balotelliju. Nikada ga nisu testirali na Covid 19. Nijedan jedini put", vrištao je Raiola na Instagramu, a Balo je samo kratko dodao:

"Da, istina je"...

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inspektori Fudbalskog saveza Italije danas su u prostorijama Brescie. Vjeruje se da nisu ispunili sve medicinske protokole i na kraju bi mogli biti žestoko kažnjeni.

Balotelli s druge strane želi martovsku platu koju nije dobio i kompletan proces će završiti na sudu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi