Raiola najavio veliki transfer: Ovog ljeta dovodim superzvijezdu u Real Madrid

O kome je riječ?

Raiola najavio veliki transfer: Ovog ljeta dovodim superzvijezdu u Real Madrid

E. Oštraković

Koronavirus zaustavila je sport na neko vrijeme, ali čini se da to previše ne djeluje na Mina Raiolu koji pravi planove za naredni transfer rok.

On je u svom intervjuu za Marcu govorio o nekim igračima, ali je i najavio jedan veliki transfer koji priprema za ljeto.

"Kada je riječ o Pogbi, teško je reći šta će biti s njim. Još uvijek to ne znamo. Real ga je želio i pokazali su velik interes za njega u posljednjih nekoliko godina, ali njegov odlazak iz Manchester Uniteda nije bio moguć. Sada ćemo vidjeti kakva će situacija biti", kaže Raiola.

Jedan od najvećih talenata koje ima Mino Raiola je assvim sigurno Erling Haaland, te je govorio i o njemu.

"On je najveći dragulj. Veliko je zadovoljstvo gledati ga kako igra i napreduje. Niko nije očekivao da će to ići ovako brzo. Ima on još dosta rada i truda uložiti, ali ako želite ekskluzivu, evo vam je. Erling ostaje ovog ljeta u Borussiji", rekao je Raiola.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dotakao se zatim i Real Madrida, te je govorio o potencijalnom transferu jedne od zvijezda u ovaj klub.

"Sa Realom imam sjajne odnose. Cilj mi je da dogovorim prelazak jednog od mojih igrača u Real Madrid. Tamo već imam Areolu, ali samo na posudbi. Ovog ljeta pokušat ću tamo dovesti superzvijezdu, a to bi me učinilo ponosnim jer je Real najveći klub", završio je Raiola.

Top Komentari

Mele
Sa Barselonom ne saradjuje i kaze da je Real najveci klub...Eh...Otkako si Zlatana prodavao na sve strane, udarila ti lova u glavu debeljko jedan..
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti