Raiola seli Pogbu u Juventus?

Na ljeto napušta Man. United

Raiola seli Pogbu u Juventus?

S. Mlaćo

Paul Pogba bi na ljeto mogao napustiti Man United.

Mino Raiola je najavio odlazak Francuza, a sada je potvrdio da je u razgovorima sa čelnicima Juventusa.

"Pogba će pokušati da da sve od sebe na kraju sezone, a onda ćemo na kraju vidjeti šta dalje. Sa ljudima iz Juventusa priča stalno o mnogim stvarima, uključujući i Pogbu, te druge igrače", kaže Raiola.

"Za Pogbu se interesuje više klubova, ali on je sada član Uniteda", dodao je Raiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Pogba bi se na teren trebao vratiti ubrzo.

Prrema pisanju engleskog Daily Maila, Pogba vrijedno radi u teretani proteklih sedmica i povratak nikada nije bio bliži. Francuz se nada kako će se na trening Crvenig đavola vratiti u naredne dvije sedmice, a Daily Mail prenosi kako bi mogao biti spreman za manchesterski derbi koji je na programu 8. marta.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

red devil mo
Ovaj Raiola ko Dodik. Stalno nešto pametuje. Vodi ga više hebo te on.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi