Rakitić o obračunu sa sucem: Tri puta me uvrijedio

Hrvatski reprezentativac

Rakitić o obračunu sa sucem: Tri puta me uvrijedio

Ivan Rakitić imao je nekoliko rasprava sa sudijom tokom utakmice između Barcelone i Real Madrida. 

Barcelona je u Miamiju u prijateljskom El Clasicu pobijedila Real Madrid sa 3:2, a iako je na ovom meču postigao pogodak, Ivan Rakitić će utakmicu pamtiti po obračunu sa sucem u drugom poluvremenu. 

U jednom trenutku utakmice sudac je toliko iz takta izbacio Rakitića da ga je ovaj i odgurnuo, ali prošao je bez kartona.

"Ljudi koji me poznaju znaju da me je teško isprovocirati, ali sudac je to uspio napraviti. Prilično me jako uvrijedio tri puta tokom meča. Obično imam puno poštovanja prema njima, ali ne sviđa mi se kada oni to ne pokažu prema meni", rekao je Rakitić. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona je pobjedom nad Real Madridom osvojila prijateljski turnir International Champions Cup (ICC). 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi