Rakitić umjesto Neymara na Barcinim plakatima

Ekspresno ga zamijenili

Rakitić umjesto Neymara na Barcinim plakatima

Endin Čaušević

Brazilski fudbaler Neymar odlučio je da napusti Barcelonu i pojača PSG, te je tim potezom razočarao navijače katalonskog kluba.

Neymar nije mogao da odoli bogatoj ponudi iz Pariza, a u svom novom klubu će godišnje zarađivati čak 30 miliona eura što je duplo više nego što je imao na Nou Campu. Još nevjerovatnije je što je PSG odlučio da aktivira njegovu otkupnu klauzulu koja iznosi 222 miliona eura.

Barcelona je jučer potvrdila da je Neymar zatražio odlazak iz kluba, te je dobio dozvolu da više ne trenira s ovim klubom. U katalonskom klubu su brzo reagovali po tom pitanju, te su počeli ekspresno da uklanjaju Neymara sa svih plakata na kojima se nalazio.

U najavi za meč Gamper kupa protiv Chapecoensea na plakatu se nalazi i Neymar, ali sada je na njegovom mjestu Ivan Rakitić. Hrvatski igrač će najvjerovatnije biti umjesto Neymara i na ostalim reklamnim plakatima.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi