Rakitić: Svi smo bili zatečeni odlukom Enriquea

Fudbaler Barcelone

Rakitić: Svi smo bili zatečeni odlukom Enriquea

Pobjedu Barcelone nad Sportingom zasjenila je vijest o odlasku Luisa Enriquea sa kormila katalonskog kluba. 

Španski stručnjak je nakon pobjede od 6:1 saopštio svojim igračima da će voditi Barcelonu samo do kraja sezone, a kako su u svlačionici dočekali tu vijest Ivan Rakitić je otkrio u razgovoru za tamošnje medije.

"Enrique nam je odluku rekao na kraju utakmice. Svi smo ostali zatečeni, niko nije ništa rekao. Sad nam preostaje samo da uspješno završimo ovu sezonu i uživamo s Enriqueom u vremenu što je ostalo", izjavio je Rakitić koji je u pobjedi protiv Sportinga zabio šesti gol. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

U proteklom periodu Enrique je sa katalonskim klubom osvojio dva naslova prvaka Španije, Ligu prvaka, dva Kupa, Superkup Španije, Superkup Evrope i Svjetsko klupsko prvenstvo. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi