Rakitić ugovor u Barci želi odraditi do kraja

Neće mijenjati sredinu?

Rakitić ugovor u Barci želi odraditi do kraja

S. Mlaćo

Ivan Rakitić nema namjeru ovog ljeta napustiti Barcelonu.

Iako se o tome mnogo priča, Rakitić je za njemačke medije potvrdio da je fokusiran samo na Barcu.

"Ugovor sa Barcom imam do ljeta 2021.godine. Kada nešto potpišem, onda nastojim da to ispoštujem do kraja", jasan je bio Hrvat.

"Trenutno sretan u Barceloni. Ne budem li mogao odraditi ugovor do kraja sa nekim razlogom, onda ćemo sjesti i porazgovarati", dodao je on.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Hrvatski fudbaler na stolu ima veliki broj ponuda. Žele ga Juventus, Inter, Sevilla, Atletico Madrid, no konkretnih poteza za sada nema.

Rakitić je u dresu Barcelone odigrao 299 utakmica i postigao je 35 golova, a sa Kataloncima je osvojio čak 13 trofeja.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ako Pjanic dosje, bice guzva u sredini.. Artur, De Jong, Bousqes..sta ce Vidal...Messi ce odluciti ko ce da igra..Motor tima im treba, brz i kreativan veznjak, ostalo imaju...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi