Mundo Deportivo posvetio naslovnicu Miralemu Pjaniću

Rekao "da" Barceloni?

Mundo Deportivo posvetio naslovnicu Miralemu Pjaniću

E. Čaušević

Već nekoliko sedmica u španskim i italijanskim medijima se špekuliše da će bh. reprezentativac Miralem Pjanić karijeru nastaviti u dresu Barcelone.

La Gazzetta dello Sport jučer je objavila da je Pjanić navodno pristao na transfer u Barcelonu, te da je prepustio klubovima da se dogovore oko transfera koji bi se trebao desiti na kraju ove sezone.

Ukoliko dođe do ovog transfera onda su velike šanse da to bude razmjena igrača. Juventus je ranije pokazao interes za Arthura Mela, ali je brazilski veznjak odbio mogućnost da napusti katlaonski klub.

No, kako piše Gazzetta na meti Stare dame sada je Ivan Rakitić. Hrvatski veznjak je na izlaznim vratima Barcelone i gotovo sigurno će napustiti Camp Nou na kraju ove sezone.

Juventus želi to iskoristiti i čini se da nemaju ništa protiv razmjene Pjanić-Rakitić. O svemu danas piše i Mundo Deportivo koji je posvetio svoju naslovnicu bh. reprezentativcu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Mundo Deportivo je također potvrdio da je Pjanić rekao "da" čelnicima Barcelone, a da sada ostaje samo da se klubovi dogovore oko toga ko će ići u suprotnom pravcu.

Fotografija FC Barcelona Balkan fans.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ako se i ovo ostvari, eto legendarne 8 na ledjima . nisi bas Iniesta, ali si dobar igrac, sa D.jongom koji je brz, mozes igrati, Bousqez je visok, ali spor.trebace vam da se uigrate kad se lopta izgubi da prekinete kontru..
2 0
Shik
Veliki izazov: Ili biti prava zvjezda ili repriza Baljica u Realu.Nadam se i zelim da nam zasijas Mire.Sretno????
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi