11

Komentari (11)

Malmi_Suomi
Dajte ljudi nemojte molim vas psovati, nemojte provocirati ( ja sam radio i jedno i drugo do 20.11 i obećao samom sebi da neću vise). Nisam ja ovdje UN da bih " smirivao rat i vatru" ali čitam na prvom članku o ovom njemcu kakve psovke i provociranja se pišu... jadno. Dajte sport , trebe -))) ( ubit će me žena -))) , zezajte se itd itd ). Svakom naleti loš dan ali ne mora ga ispoljavati ovdje na portalu jer nakon nove godine banovat će NAS sve koji ovo isto radimo. Širite ljubav ❤ -)))
stranputica
To što Ronaldo pokazuje tokom godina je predanost treningu i disciplini. To niko ne može poreći, bez obzira da li ga volio neko ili ne. Tako da sam siguran da se ove SS metode ne bi ticale Ronalda. A ta igra za takvim kažnjavanjem može se začas okrenuti i preko noći u timu dobiješ 5 komada "a la Bale", koji te ismijavaju na twiteru i igraju golf a svake sedmice te svaki od njih košta pola miliona EUR. Nije lahko danas dovesti u red ove razmažene igrače pune para. Pozdrav!
Zulfikar
Prava ona himlerska njuška, dakle na faci mu se vidi da je nacista. Vjerujem da bi u ratu bio upravnik konc logora.
Malmi_Suomi
Ti si stručnjak br.1 from USA. Vi ameri inače ne volite ove švabe nikako. Lp ❤
Zulfikar
Vole ameri da ih drze na lancu poslje WWII, ali istina zadnjih godina se malo više kofrće…
King_Kenny
...Penaldo i jeste za suknjice,on ce uzivati u ovim kaznama,uvjeren sam da ce namjerno grijesiti i krsiti disciplinu kako bi nosio suknjicu.
NKZ1922
Nek nosi onu koju je tvoja stara nosila sinoc, nije losa. Zna ona na koju mislim
Sars33
To treba Messiju dati i malo ga podojiti...Pa sta je ove sezone uradio Messi, sta je uradio haj reci, seta se po terenu ko pas lutalica! Dok Ronaldo dominira, upisuje svoj uskoro jubilarni 800. gol, plus je oborio dosta rekorda koje Messi nece nikad preci! Sta lik radi u Ligi prvaka to nije normalno, nisu se ni kvalifikovali kako treba, a Ronaldo vec ima oko 5 golova, izvlaci cijeli United iz govana...a Messi pusi ***** na stadionu
Pixi2021
Ali će natjerati u mu*ima ove današnje igrače da obuku suknje ili slično. Želim mu svako dobro ali nemojte pisati gluposti. United tek može vidi uspjeh nakon godinu ili dvije jer mislim da ovaj čovjek ima šlifa.
lega
Al trebat će i njemu vremena ne postize se nista preko noci ako ga puste da odradi svoj poso mogo bi uspjet
Jupp
Rangnick bi ovo mogao u red dovesti fakat. Disciplinovan trener koji ima svoje principe, uz to je pravi strateg. Ko ga je pratio zadnjih godina zna na sta mislim. Uglavnom sretno
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.