Ralf Rangnick priznao pregovore s Milanom: Ne treba mi moć, već određeni utjecaj
Foto - EPA

Nijemac jasan

Ralf Rangnick priznao pregovore s Milanom: Ne treba mi moć, već određeni utjecaj

M. Šljivak

Njemački stručnjak Ralf Rangnick potvrdio je kako je pregovarao s ekipom Milana.

Ovaj 61-godišnji stručnjak je jedan od kandidata za trenera ekipe sa San Sira, a nakon što je ranije negirao razgovore, sada ih je konačno priznao.

"Postojali su pregovori, ali su zaustavljeni zbog svih dešavanja. Trebalo je štošta razmotriti, uključujući i to jesam li ja pravi čovjek za njih", rekao je Rangnick za Mitteldeutsche Zeitung.

"Ne zanimaju me financijski aspekti. Sve što trebam je određeni utjecaj. Ne potpuna moć, već moć odlučivanja u određenim situacijama", rekao je iskusni stručnjak.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Rangnick je u karijeri napravio čuda sa Hoffenheimom, a vodio je još Ulm, Stuttgart, Hannover, Schalke i RB Leipzig.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

TheAnswer
sve vas yebem na kvizu, najjači sam
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi