Ramić i Mekić ostaju u GOŠK-u?

Dvojica ponajboljih igrača

Ramić i Mekić ostaju u GOŠK-u?

Samir Mlaćo

Iako nakon prvog dijela sezone zauzimaju tek četvrto mjesto,  nogometaši GOŠK-a iz Gabele jedan su od najvećih favorita za osvajanje prvog mjesta i plasman u Premijer ligu.

Svakako da će ambicije Gabeljana zavisiti i od eventualnih odlazaka, te pojačanja. 

Uprava GOŠK-a pregovora sa Mirsadom Ramićem i Nerminom Mekićem, te bih ostanak ovog dvojca mnogo značio za tim iz Hercegovine. Ramić je prvi strijelac ovog tima sa osam pogodak i drugi strijelac lige, dok je Mekić postigao dva pogotka. 

Prema saznanjima SportSport.ba,  Ramić i Mekić su blizu ostanka na Podavalama, a sve će biti poznato početkom Nove godine. 

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

GOŠK za vodećom Bosnom iz Visokog zaostaje četiri boda, a u prvoj utakmici drugog dijela sezone u goste će posljednjeplasiranom Novom Travniku. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi