Ramić: Želim uvesti Goražde u Premijer ligu

Mirsad Ramić za SportSport.ba

Ramić: Želim uvesti Goražde u Premijer ligu

Midhat Šljivak

Mirsad Ramić pojačao je u zimskom prelaznom roku ekipu Goražda.

Trenutno prvoplasirani tim Prve lige Federacije BiH drugi dio sezone otvara na gostovanju u Srebreniku protiv Gradine.

Ramić smatra da će to biti jako težak susret, ali da uz korektnu igru, njegov tim može do bodova.

"Biće jako teško u Srebreniku. Ako bude sve korektno, možemo do dobrog rezultata. Imamo odličnu atmosferu u ekipi i nadamo se pozitivnom rezultatu", rekao je za SportSport.ba Mirsad Ramić.

Cilj Goražda je plasman u Premijer ligu...

"Cilj kluba je plasman u Premijer ligu. Dovedena su dobra pojačanja, klub ima maksimalnu podršku grada i želimo ostvariti plasman u društvo najboljih", govori Ramić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

Nekadašnji napadač Željezničara je prvi dio sezone igrao u dresu Turbine iz Jablanice. Želja mu je da pogocima uvede Goražde u Premijer ligu.

"Postigao sam četiri gola u prvom dijelu sezone za Turbinu. Realno, to je malo, ali sam pogađao u odlučujućim trenucima i donio sam dosta bodova. Nadam se da ću u Goraždu biti bolji i da ću svojim golovima uvesti tim u Premijer ligu", rekao je na kraju razgovora Mirsad Ramić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti