Ramires ima jednu želju, a to je povratak u Evropu

Inter je vjerovatno njegova sljedeća destinacija

Ramires ima jednu želju, a to je povratak u Evropu

Eldar Ganibegović

Brazilski internacionalac Ramires se odavno povezuje sa prelaskom u redove milanskog Intera, a sada je i sam igrač priznao kako bi rado došao u Italiju.

"Ovdje sam da počnem pripreme, a zatim ćemo se vidjeti što će se dogoditi", rekao je Ramires za Sky iz trening kampa u Marbelli gdje se nalazi sa svojom ekipom.

"Ako Inter razgovara sa mojim agentom, to je onda pozitivno, i ako veliki klub pokazuje interesovanje za mene onda znači da radim dobro."

"Bio bih sretan kada bih otišao u Inter, ali još sam igrač Jiangsua i moram se fokusirati na pripreme sa njima, nadam se kako ću odmah biti spreman za igru."

Potražite više informacija na temu Serie A:

"Nadam se da možemo postići dogovor, i ko zna, možda budem u Interu. Nisam razgovarao sa Spallettijem, nikada ga nisam upoznao."

"Sretan sam što me iz ovog tima prate, ali moram nastaviti sa napornim radom i nadati se povratku u Evropu", zaključio je brazilski veznjak.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi