Je li Sergio Ramos nepromišljenom reakcijom otkrio gdje će karijeru nastaviti Luka Modrić?

Obojica će igrati za isti tim?

Je li Sergio Ramos nepromišljenom reakcijom otkrio gdje će karijeru nastaviti Luka Modrić?

E. Ganibegović

Sergio Ramos i Luka Modrić dugo su zajedno u Real Madridu dijelili svlačionicu. Sada bi opet mogli igrati zajedno, a mnogi smatraju da je upravo Sergio Ramos to otkrio.

Prije dvije godine je Real Madrid napustio Sergio Ramos i kao slobodan igrač otišao u PSG, a do tada je u Kraljevima igrao zajedno s Lukom Modrićem.

Hrvatski veznjak i dalje je ostao vjeran 14-strukom prvaku Evrope, a krajem ovog mjeseca mu ističe ugovor koji još uvijek zvanično nije produžen.

Nakon odlaska Karima Benzeme iz kluba bivši igrač Zrinjskog je trebao postati novi kapiten, no sada i on ima opciju da ode i to upravo u zemlju gdje i Benzema.

Francuski napadač pojačao je Al Ittihad, prvaka Saudijske Arabije, dok Luka Modrić ima ponudu od Al Ahlija u iznosu od navodno 120 miliona eura godišnje.

Oglasi

Takav novac je jako teško odbiti, a u taj klub bi trebao i Sergio Ramos kojem ovog ljeta ističe ugovor s PSG-om, te bi oni mogli ponovo igrati zajedno.

Upravo je španski stoper sve i zakuhao na društvenim mrežama, kada je lajkovao jednu objavu na Instagramu.

Na fotografiji su bili on i Modrić, a u opisu stoji: "Potencijalni dvojac u Al Ahliju." Lajk Ramosa izazvao je mnoge sumnje i komentare, te očito da nečega u cijeloj priči i ima.

Šta će do kraja biti, ostaje da vidimo. Jasno je da Saudijska Arabija želi napraviti jednu od najjačih svjetskih liga. Već su doveli igrače poput Ronalda, Kantea, Benzeme, Ramosa...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi