Ramos nije igrao protiv Švedske, ali je svojim potezom pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije
Ramos je odigrao 168 utakmica za Španiju

Kapiten je želio biti sa svojim timom

Ramos nije igrao protiv Švedske, ali je svojim potezom pokazao koliko mu je stalo do reprezentacije

S. Pašalić

Reprezentacija Španije je sinoć u utakmici kvalifikacija za Evropsko prvenstvo odigrala 1:1 na gostovanju kod Švedske.

Španci su gubili do 92. minute, a onda je Rordrigo pogodio za izjednačenje s kojim je Furija potvrdia svoj odlazak na Evropsko prvenstvo.

Sergio Ramos nije igrao protiv Švedske s obzirom da je dobio zabranu igranja za jedan meč, ali je ipak sa ostatkom tima otputovao u Stockholm i tako je pokazao koliko mu je bitna reprezentacija.

Igrač Reala je debitovao za Španiju 2005. godine i od tada je odigrao 168 utakmica i postigao je 21 gol, a prije nekoliko dana je pretekao i legendarnog Ikera Casillasa po broju nastupa za Furiju.

On je također poslao i poruku preko društvenih medija za bivšeg selektora Španije Luisa Enriquea. "Ovo je za tebe, Luis Enrique", napisao je Ramos.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi