Ronaldo i Real traže previše, Barci je to ispod časti?

Žele takozvani špalir

Ronaldo i Real traže previše, Barci je to ispod časti?

E. Škorić

Portugalski nogometaš Cristiano Ronaldo ima jedan zahtjev, ali Barcelona će to teško prihvatiti.

Ronaldo je nedavno dobio Zlatnu loptu, peta je to koja ima u vlastitoj kolekciji, a onda je stigao i trofej Svjetskog klupskog prvenstva, nakon jučerašnje pobjede nad ekipom Gremia (1:0).

Sada se Ronaldo nada da će narednog vikenda, kada je na programu veliki El Clasico u Madridu, Barcelona napraviti "špali" i čestitati Realu na trofeju.

"Bilo bi sjajno da nam to prirede, ipak smo mi dvostruki svjetski prvaci", rekao je Ronaldo nakon trijumfa protiv Gremija.

Samo jednom se u El Clasicu desilo takvo nešto i to kada je Barca na svom terenu priredila doček za Real koji je prethdono postao prvak.

U Španiji su te stvari uobičajene, osim kada su u pitanju direktni okršaji Reala i Barcelone. Madridski mediji od Barcelone traže da se poklone prvacima Evrope i svijeta, ali to je ispod časti za Katalonce, no nikad se ne zna,.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Barcelona večeras dočekuje Deportivo i ako dobije ode na plus 11, a onda ima priliku da u direktnom okršaju za sedam dana slomi sve nade Kraljeva kada je titula u pitanju.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije