Ramos se oglasio na Twitteru i poslao poruku De Gei

Kapiten kapitenski

Ramos se oglasio na Twitteru i poslao poruku De Gei

Endin Čaušević

Fudbaleri Španije sinoć su u posljednjim minutama ostali bez pobjede protiv Portugala koji je preko Ronalda uspio da dođe do izjednačenja (3:3) i jednog boda.

Jedan od najlošijih u ekipi Španije sinoć je bio David de Gea koji je napravio nevjerovatnu grešku kod drugog gola Portugala. De Gea je imao fantastičnu sezonu u Manchester Unitedu, ali je kod šuta Cristiana Ronalda katastrofalno reagovao.

De Gea se našao na udaru navijača Španije, a mnogi su ga ismijavali zbog loše reakcije. Ipak, njegovi saigrači su mu pružili veliku podršku, a danas se oglasio i kapiten ove selekcije Sergio Ramos.

"Ne radi se o tome da nikada ne uspiješ, nego o tome da nikada ne odustaneš. Uvijek uz svoj tim!", poručio je Ramos.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi