"Za prvi gol u Premiershipu mu je trebalo samo šest godina i jedno presađivanje kose"

Ramsdale se našalio s Holdingom

"Za prvi gol u Premiershipu mu je trebalo samo šest godina i jedno presađivanje kose"

Endin Čaušević

Fudbaleri Arsenala jučer su uspjeli u gostima da pobijede West Ham i dođu do velika tri boda u borbi za Ligu prvaka.

Topnici su slavili u gostima sa 2:1 i ponovo su se vratili na četvrtu poziciju, te su četiri kola prije kraja prvenstva još uvijek u borbi za mjesto koje vodi u Ligu prvaka na kraju sezone.

Junaci Arsenala jučer su bili štoperi Rob Holding i Gabriel koji su postigli golove na meču protiv West Hama i tako donijeli pobjedu svom timu.

Nakon utakmice u centru pažnje našao se upravo Holding koji je postigao svoj prvi gol u karijeri u Premiershipu i on nije mogao da dođe u boljem trenutku za Arsenal.

Poslije utakmice golman ovog tima Aaron Ramsdale je bio izuzetno raspoložen, pa je tokom izjave odlučio da se našali sa Holdingom.

"Dao sam nekoliko golova u Carabao Cupu, ali je lijepo što sam konačno postigao pogodak i u Premiershipu i nadam se da se tu neću zaustaviti", rekao je Holding, a onda se ubacio Ramsdale.

"Za prvi gol mu je bilo potrebno 'samo' šest godina i jedno presađivanje kose", kroz smijeh je poručio golman Arsenala.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Poznato je da je Holding imao problema s gubitkom kose i nedavno je odlučio da ide na presađivanje, a kao što i sami možete vidjeti rezultati su odlični.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi