Ramsey i zvanično izabrao broj u Juvetusu

Nosit će 'osmicu'

Ramsey i zvanično izabrao broj u Juvetusu

Velški fudbaler Aaron Ramsey jedno je od najnovijih pojačanja Juventusa.

Kao i brojne zvijezde prije njega, tako je i on stigao kao slobodan igrač i to nakon što mu je istekao ugovor s Arsenalom, a u novom klubu će sigurno imati vrlo značajnu ulogu.

Nekadašnji Tobdžija izabrao je i novi broj u Juventusu. Kao što se špekulisalo, to je broj osam kojeg je nekada u ovom klubu nosio Paul Pogba, prije nego što se 2015. godine 'prebacio' na broj šest.

Posljednji koji je broj osam u redovima Stare dame nosio je Claudio Marchisio koji već više od godinu dana nije član kluba.

Ramsey fanovima poslao emotivnu poruku: Osjećam se jako razočarano

Ramsey se nedavno oprostio od navijača Arsenala vrlo emotivnom porukom.

Nakon što se povrijedio u Evropa ligi protiv Napolija, bilo je jasno da više neće zaigrati za londosnki klub.

"Jako sam tužan što je utakmica protiv Napolija bila moja posljednja u dresu Arsenala. Nažalost povreda će me udaljiti sa terena do kraja sezone. Razočaran sam jer neću moći igrati do kraja i dati sve od sebe za klub dok sam igrača Arsenala. Nažalost nemam uticaja na to, ali se želim zahvaliti navijačima Arsenala na podršci", napisao je Ramsey na Instagramu i dodao:
"Bilo je ovo sjajno putovanje i mnogo toga se desilo u proteklih 11 godina. Došao sam kao klinac, a odlazim kao oženjen čovjek, otac troje djece, pun ponosa i prelijepih uspomena. Biti će ovo jako emotivan vikend, jer je to posljednja domaća utakmica. Radujem se što ću vas sve vidjeti i zahvaliti vam se još jednom od srca za sve".

Potražite više informacija na temu Serie A:

View this post on Instagram

It saddens me to say that the game against Napoli was my last game in an Arsenal shirt. Unfortunately it left me with an injury that rules me out of the remaining games. I am really disappointed not to play until the end and give everything for the club while I am still an Arsenal player. Unfortunately it’s out of my hands but I wanted to say thank you to the fans for your support. It has been a journey, on and off the field, and so much has happened in 11 years. I was a spotty young kid coming in and I’m leaving a man, married, father of three boys and full of pride and good memories that I will treasure. It will be emotional this weekend - my last game at home. I Look forward to seeing you there and thank you all again from the bottom of my heart for everything #arsenal #lastgame

A post shared by Aaron Ramsey (@aaronramsey) on

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

djšpica
kad je pogba nosio 8 u juventusu??
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi