Ramsey je promijenio klub i državu, ali njegovi pehovi su ostali isti

Iz Arsenala prešao u Juventus

Ramsey je promijenio klub i državu, ali njegovi pehovi su ostali isti

A. Čaušević

Aaron Ramsey je ljetos kao slobodan igrač iz Arsenala prešao u Juventus. 

Ramsey je od ranije poznat kao "staklen" igrač zbog učestalih povreda te je vrlo često van terena. Taj trend je nastavio i u Italiji.

Velšanin je u dosadašnjem dijelu sezone pauzirao dva puta zbog povreda, propustio je ukupno et mečeva, a sada ga očekuje i treća pauza.

Naime, iskusni veznjak je na današnjem treningu povrijedio bedrani mišić lijeve noge i propustit će subotnji derbi s Lazijom.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Za sada nije poznato koliko vremena će pauzirati, ali teško da će biti spreman za utakmicu Lige prvaka protiv Bayer Leverkusena.

U dresu Bianconera je do sada upisao 11nastupa uz jedan pogodak. Prema najavama italijanskih medija u duelu protiv Lazija zamijenit će ga Federico Bernardeschi.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije