Ramsey nije jedini: Paratici Juventusu završio još jedan odličan besplatni transfer

Navodi iz Španije

Ramsey nije jedini: Paratici Juventusu završio još jedan odličan besplatni transfer

A. Čaušević

Jedan od razloga zašto Juventus već godinama dominira u Italiji je odlična transfer politika, ali i dobri odnosi s fudbalskim menadžerima zbog čega mnogi igrači rado dolaze u torinski klub. 

Stara dama već godinama besplatno dovodi vrhunske igrače. Angažovanje Aarona Ramseya je ozvaničeno, a ako je vjerovati tvrdnjama iz Španije njegovim stopama bi trebao krenuti i sjajni Adrien Rabiot.

Iako su mediji u Francuskoj objavili da je veznjak već sve dogovorio s Real Madridom, u Španiji tvrde da je Juventus prvi favorit za njegovo angažovanje.

Sportski direktor Bianconera Fabio Paratici i majka Rabiota koja ja je inače i njegov menadžer su već uspostavili kontakte i pregovori su navodno intenzivirani.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inače, ovaj 24-godišnjak ne igra već neko vrijeme u PSG-u, odnosno od trenutka kada je saopštio da neće produžiti ugovor s Prinčevima. Posljednji nastup upisao je još 5. decembra prošle godine u duelu sa Strasbourgom.

Prethodnih godina u Torino su besplatno stigli Andrea Pirlo, Paul Pogba, Fernando Llorente, Sami Khedira, Emre Can...

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi