Ranieri otkrio gdje bi volio nastaviti karijeru
Foto: EPA

Sanja povratak u Italiju

Ranieri otkrio gdje bi volio nastaviti karijeru

Iako je Claudio Ranieri nedavno izjavio da bi volio ostati u Engleskoj, čini se da je istina malo drugačija.

Ranieri je danas boravio na tribini "Premio Tor Vergata" u Rimu gdje je poručio da mu je prioritet da se vrati u Seriju A.

"Želim ponovo trenirati neki klub, naravno u Evropi. Prioritet mi je Italija. Već sam dobio neke ponude, ali one nisu bile iz Italije, a imao sam priliku i preuzeti jednu reprezentaciju. To sam odbio jer više volim svakodnevni rad sa igračima", rekao je Ranieri, koji je otkrio i koji italijanski klub ne bi nikada trenirao:

"Pošto sam lično navijač Rome, ne bih trenirao Lazio. Ne bi mi to bilo po ukusu".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Claudio Ranieri je u svojoj bogatoj karijeri trenirao trenirao Leicester, Monaco, Inter, Romu, Juventus, Valenciju, Atletico Madrid, Chelsea, Napoli, Fiorentinu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi