Ranieri: Pokušali smo sve večeras, ali...

Trener Vučice nakon remija

Ranieri: Pokušali smo sve večeras, ali...

Roma je večeras u gostima protiv Sassuoloa odigrala meč bez golova i na taj način se vjerovatno oprostila od Lige šampiona što se tiče naredne sezone. 

Vučica je vodila veliku borbu s Atalantom kada je u pitanju četvrto mjesto u Seriji A i plasman u Ligu prvaka, ali večerašnjim remijem je vjerovatno izgubila sve šanse i samo je čudo može spasiti.

Trener Rimljana Claudio Ranijeri nakon meča naravno nije mogao biti zadovoljan.

"Pokušali smo sve do samog kraja. Roma je vrlo dobar tim, ali postoje sezone kada stvari naprosto ne idu svojim tokom. Promašujete čiste šanse, pogađate okvire gola... Pokušao sam na teren poslati sve ono što imam i što sam mislio da će pomoći. Naše izmjene su se dobro pokazale protiv Juventusa, ali to nije bio slučaj večeras", kaže Ranieri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Roma u posljednjem kolu igra na domaćem, terenu protiv Parme, a taj meč, kako sada stvari stoje, neće imati veliki retzultatski značaj.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Harisss
Bravo crveni barone. Sve vrijeme o tome slicno pisem. Al ovo bez koncepcije, kontranapada, stihijsko nabacivanje apsolutno stoji.
0 0
CrveniBaron
Ma hajde što Vi iz Rome lažete nas, ali sami sebe nekako ne ide! Vrlo dobar tim čine vrlo dobri igrači, a Roma nije ni blizu toga, nego skup osrednjih igrača za osrednje domete. Sredina tabele je realnost. Ukoliko Roma bude 5. ili 6. na tabeli i to je super. Igra bez ideje i koncepcije, bez uigranih kombinacija i kontranapada, stihijsko nabacivanje lopte u šesnaesterac pa ako prođe, prođe. Koncepcija igre Vam je očekivanje da Džeko mahne čarobnim štapićem, da gol ili dva i riješi sve Vaše probleme.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi