Supruga je svjetske fudbalske zvijezde, ali kad posao zove muž poštuje sve

Stiže u nedjelju u Katar

Supruga je svjetske fudbalske zvijezde, ali kad posao zove muž poštuje sve

Haris Zilić

Bliži nam se nedjelja i veliko finale Svjetskog prvenstva u Kataru u kojem će snage odmjeriti Argentina i Francuska. To će svakako biti poslastica za kraj fenomenalnog organizovanog Mundijala za koji Katar može dobiti čiste pohvale iako je prije samog početka bilo dosta pesimizma.

Pored fudbalera u centru pažnje su bili i navijači, tako će biti u u nedjelju.

Posebnu pažnju su izazivali rodbina, djevojke, supruge, prijateljice fudbalera. Neke djevojke su koristile priliku da se u Kataru promovišu, ali jedna djevojka je totalno drugačija od ostalih i dolazi u nedjelju na veliko finale.

Fudbalere većinom vežemo za manekenke, pjevačice, poznate zvijezde, neki od njih su u vezama u braku, ali reprezentativac Francuske Raphael Varane je po tom pitanju odlučio da vodi normalan i miran porodičan život.

Varane je sedam godina u braku sa Camille Tytgat, 28-godišnjom odvjetnicom iz Lillea.

Oglasi

Camille i Raphael imaju vrlo skladan i miran brak u kojem su dobili i dvoje djece, sina Rubena i kćerkicu Anais.

Camille Ttygat je je upoznala Rapahela Varanea 2013. godine dok je još bila studentica pravnog fakutleta u Lilleu. Po završetku studija, uplovili su u bračne vode, a Camille je nastavila da gradi karijeru.

Bez obzira što joj je muž slavan i svjetska fudbalska zvijezda, htjela je da ima svoju karijeru, svoj posao i u tome je uspjela. Danas ima svoj advokatski ured, a Raphael maksimalno poštuje njen izbor i podrška joj je sve ove godine, iako nekada zbog posla ne može da dođe na njegove utakmice.

"Posao advokata je nekada previše naporan. Znala sam ostati i 12 do 14 sati u kancelariji. Sve zavisi od klijenata i ročišta koliko sam u prilici da putujem na Raphaelove utakmice", rekla je Camille jednom prilikom.

Oglasi

Finale Mundijala je u nedjelju, kancelarija se zaključava i suprug se prati u finalu Mundijala.

Varaneov nastup je još pod upitnikom zbog viroze, ali Camille će svakako sa Rubenom i Anais biti među navijačima Francuske.

Pomenuta supruga Raphaela Varanea nije aktivna na društvenim mrežama i ne koristi slavu svog supruga, nego je odlučila da nastavi graditi karijeru pravnice.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Upravo međusobna podrška i poštovanje su najveći razlog što danas imaju skladan brak i miran porodičan život, te dokaz da ipak novac nije sve u životu, a pomenuti supružnici mogu imati šta požele.

Top Komentari

pjanke.sa
Bravo za Varanea, napokon jedna normalna fudbalska prica. :-)
2 1
zilan66
Ovako trwba da se ponasa prava dama ,narocito ako je u braku i ima djecu.
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi