U Madridu svi na nogama: Vraća se čovjek koji je s Kraljevima osvojio 18 trofeja!
Raphael Varane se vraća u Real Madrid?

Žele ga nazad

U Madridu svi na nogama: Vraća se čovjek koji je s Kraljevima osvojio 18 trofeja!

Eldar Ganibegović

S Real Madridom je osvojio čak 18 trofeja, a onda otišao. Kraljevi žele da ga vrate u januaru i mnogi navijači zbog toga su "na nogama". 

Zimski prijelazni rok počinje 1. januara, a već je mnogo špekulacija. Jedna od najrealnijih, čini se, tiče se Real Madrida.

Kraljevski klub je kao bolnica ove sezone s obzirom na to da ima mnogo (teže) povrijeđenih igrača, a u prvom redu se to misli na Edera Militaa i Thibauta Courtoisa koji su na startu sezone pokidali ligamente.

Stoga, Florentino Perez pokušat će u januaru mjesecu dovesti igrača na poziciju stopera, a želja je jedan stari znanac u ovom klubu.

Raphael Varane iz Manchester Uniteda u Real Madrid?

Erik ten Hag želi da se riješi nekih igrača u redovima Manchester Uniteda, a jedan od njih je i francuski stoper kojem su vrata otvorena. 

To žele da iskoriste u Real Madridu i vrate francuskog stopera nazad u klub, te bismo ga 2024. godine ponovo mogli gledati u dresu tima koji vodi Carlo Ancelotti.

Oglasi

Bayern konkurencija

Imat će Real Madrid i konkurenciju. Naime, Raphaela Varanea želi i minhenski Bayern i spreman je dati 20 miliona eura, pa ostaje da vidimo gdje će na kraju završiti sjajni Francuz.

Podsjetimo, Raphael Varane je karijeru počeo u Lensu i 2011. godine odlazi u Real Madrid za 11 miliona eura.

Deset godina je nosio dres Kraljevskog kluba, osvojio 18 trofeja (od čega 4 Lige prvaka), te je 2021. godine za 40 miliona eura otišao u Manchester United.

Potražite više informacija na temu La Liga:

U dresu Crvenih đavola igrao je ove sezone 15 puta i postigao jedan pogodak.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi